En motiu del 20è aniversari del centre Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions inicia una nova proposta: us convidem a viure Grans Recorreguts descobrint tot el que ofereixen les associacions de la ciutat!

Engeguem el #GR_Associacions, un projecte de rutes urbanes i associatives.

Cadascuna de les rutes recorreran diverses associacions d’un mateix barri o districte de la ciutat. En cada espai els seus membres hi explicaran què ofereixen a la ciutadania i la finalitat de les seves accions i activitats.

Aquestes rutes estan obertes a tothom. Tant si sou del barri que es visita com si sou d’altres llocs de la ciutat. Volem donar a conèixer la gran diversitat de propostes i opcions que les associacions ofereixen a la ciutadania, les del costat de casa i les d'una mica més enllà. L'acció que realitzen és un gran valor per a la ciutat, però, també, per a cadascuna de les persones que hi participen. Tothom hi guanya i, per aquest motiu, volem contribuir a donar a conèixer les associacions que tenim a la Barcelona, la seva finalitat, els seus projectes de dinamització i transformació i, també, com podem participar-hi.

Les rutes es realitzaran un cop al mes, els dissabtes al matí. Són gratuïtes i per participar-hi només cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu en la descripció de cada itinerari.

Gaudiu dels barris i districtes de la ciutat i conegueu què us ofereixen les seves associacions a través del #GR_Associacions.

Que tingueu uns Grans Recorreguts Associatius!