XX Fòrum Primavera: Conferències, col·loquis i 9 itineraris per conèixer el capital social de BCN!

 1995-01-01

Els propers dies 8, 9 i 10 de maig se celebrarà a Barcelona la XXa edició del Fòrum La Primavera de les Associacions que enguany, coincidint amb la capitalitat europea del voluntariat que ostenta la ciutat durant aquest 2014, porta per lema “L’associacionisme és capital”. Seran 3 dies de conferències, col·loquis, presentació de projectes i visites d’experiències desenvolupades a Barcelona. El tema central serà el paper de les associacions de voluntariat en temes cabdals per a les ciutats com la cohesió social, la qualitat democràtica i i les polítiques públiques que realitzen els governs locals.

Durant les dues primeres jornades, que es realitzaran al Palau Macaya (Pg de Sant Joan, 108), s’oferiran diverses conferències, debats i presentacions de casos desenvolupats en d’altres ciutats de Catalunya i de l’estat espanyol. (Consultar programa complet)

Per a la jornada de dissabte dia 10 de maig s’han preparat per a totes les persones participants i per a tota la ciutadania (prèvia inscripció) 9 itineraris de visites d’experiències per a conèixer in situ projectes, equipaments o serveis de la ciutat desenvolupats gràcies a la suma d’esforços entre les associacions de voluntariat i l’administració pública. Es presentarà la seva acció de dinamització comunitària en el territori i què proposen a la ciutadania però el principal objectiu és donar a conèixer com s’ha desenvolupat la col·laboració amb l’administració i amb quines avantatges, problemàtiques i solucions s’han trobat.

La inscripció al Fòrum és gratuïta i cal formalitzar-la a través de la pàgina web de l’esdeveniment (www.bcn.cat/tjussana/20forum). Està obert a qualsevol persona interessada en la temàtica però dirigit especialment a representants d’associacions i responsables polítics i tècnics de governs locals de Catalunya, de l’estat espanyol i d’arreu d’Europa.

Skip to content