XIII Premis Barcelona Associacions: Coneix els projectes guardonats

 1995-01-01

El dilluns 31 de març es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona la XIIIa edició dels Premis BCN Associacions, els guardons que l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal d’Associacions de Barcelona (CMAB) convoquen anualment per reconèixer projectes finalitzats de participació i foment de l’associacionisme. L’acte va ser presidit per Antoni Vives, 3r Tinent d’Alcalde, acompanyat a la taula presidencial per Carles Agustí, Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme i Enric Francès, Vicepresident del CMAB.

Enguany es van presentar 22 candidatures. El jurat va decidir que els projectes guardonats fossin els següents:

1r Premi: “Fem comunitat transformant el pati de l’escola” de l’entitat Raons Públiques. En aquest cas, el premi vol reconèixer la proposta participativa que l’entitat ha realitzat en una escola pública del barri de La Pau, amb l’objectiu de millorar el pati de l’escola a partir del treball en xarxa fet amb els infants, les famílies, l’AMPA, els i les mestres i la resta d’entitats del territori. El jurat va valorar, també, el fet que el projecte és una proposta innovadora i sostenible en l’actual context de crisi.

2n Premi: “Fes-te els balcons” de l’Associació Cultural Casa Orlandai de Sarrià. En aquest cas el Jurat va valorar especialment el treball en xarxa amb els veïns i veïnes, la sostenibilitat econòmica del projecte i la seva capacitat per adaptar una experiència duta a terme en d’altres barris i ciutats a la realitat del seu territori d’actuació.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per Carles Agustí, comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme i president delegat del CMAB, Enric Francès, vicepresident del CMAB; Glòria Meler, directora del Programa de Participació i Associacionisme; Ricard Aguilera, representant de l’Associació Boca Radio, guanyadors del segon premi de l’edició del 2012; Josep Guzmán, representant de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, guanyadora del primer premi de l’edició del 2012; Sensi Arquillo, secretaria adjunta del Consell Municipal de Benestar Social i Dolors Saladrigas, Codirectora de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions.

Skip to content