Votacions obertes per escollir les entitats del Consell de Ciutat

 2015-11-06

El Consell de Ciutat, el màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona, ha engegat el seu procés de renovació. Fins el 18 de novembre les organitzacions que formen part del Fitxer General d’Entitats Ciutadanes (FGEC) poden votar les organitzacions que formaran part de la nova etapa del Consell.

El Consell de Ciutat es reuneix entre 3 i 4 cops l’any per tractar temes estratègics de la ciutat, que no envaeixin àmbits i competències dels consells sectorials i amb la màxima anticipació possible per tal de poder desenvolupar debats que siguin útils per incidir en el futur de Barcelona.

 

Qui conforma el Consell de Ciutat?
La presidència del Consell recau en l'alcaldia de la ciutat. També formen part del seu plenari un/una representant dels diferents grups municipals i d’institucions representatives. Els diferents consells sectorials de ciutat i consells ciutadans de districte hi aporten un/a representant

Pel que fa a la participació associativa, qualsevol entitat del FGEC pot presentar la seva candidatura a formar part del Consell en el termini que s’estableix a l’inici de cada mandat. Enguany aquest termini ja s’ha tancat i ara ha arribat el moment d’escollir les 15 entitats que en formaran part d’entre les 30 candidatures presentades.

 

Com realitzar la votació?

Els passos a seguir per realitzar la votació són els següents:

  • Entrar a la pàgina de les votacions, on hi trobareu tots els vídeos de presentació de cada candidatura.
  • Sota de cada vídeo hi trobareu l’enllaç “votar”, que us permetrà accedir a la votació. Per fer-ho haureu d’introduir una clau numèrica que s’ha enviat a cada entitat per correu postal. (Atenció: si no heu rebut aquesta clau numèrica, sol·liciteu-la a conselldeciutat@bcn.cat o per telèfon al 932 564 564)

Cada clau numèrica permet realitzar un vot. Un cop emès el vot la clau es bloquejarà.

Les votacions es podran realitzar fins el dimecres 18 de novembre. A partir del dia 20 de novembre es publicaran els resultats de les votacions en la mateixa pàgina.

Per a qualsevol incidència o dubte a l’hora d’emetre el vot us podeu adreçar a conselldeciutat@bcn.cat.

Skip to content