Voleu posar una parada per Sant Jordi? Darrers dies per sol·licitar el permís!

 2016-02-19

Cada any, amb motiu de la diada de Sant Jordi, els carrers de Barcelona s’omplen de parades de roses i de llibres. Moltes d’aquestes parades estan gestionades per associacions que, d’aquesta manera, disposen d’un instrument més per aconseguir finançament i donar a conèixer la seva activitat.

Enguany, les entitats que vulguin sol·licitar el permís per instal·lar una parada de venda de roses i/o de llibres durant la diada de Sant Jordi tenen fins el 23 de febrer per tramitar la sol·licitud.

Per fer-ho cal complimentar la instància genèrica i presentar-la, juntament amb la fotocòpia del DNI de la persona física que la signa, a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana que hi ha a la ciutat.

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació sobre com complimentar la instància de sol·licitud. Cal tenir en compte que no seran vàlides aquelles peticions registrades més tard del 23 de febrer i que la sol·licitud l’ha de fer una persona física a títol personal, que no pot tenir cap deute tributari amb l’administració local. Només s’acceptarà una sol·licitud per titular i no s’admetran aquelles que incloguin més d’una petició d’emplaçament.

Skip to content