Voleu oferir el vostre espai com a refugi climàtic de ciutat?

 2024-02-20

Els refugis climàtics són espais que, davant l’exposició a una calor excessiva o a temperatures fredes, proporcionen confort tèrmic a la població mentre mantenen altres usos o funcionalitats. Actualment, a Barcelona hi ha més de 230 refugis climàtics, entre els quals es troba Torre Jussana.

A hores d’ara, la xarxa disposa de biblioteques, museus, centres cívics, casals de gent gran, complexos esportius, parcs i jardins i patis d’escoles, entre d’altres. I què tenen en comú? Tots ofereixen un espai habilitat i accessible on es pot accedir gratuïtament per estar confortable a nivell tèrmic, beure aigua i descansar.

Aquest any, que es preveu especialment calorós i davant l’emergència també per sequera, es vol ampliar aquesta xarxa i procurar una cobertura màxima amb opcions de proximitat a tots els veïns i veïnes de la ciutat.

Si esteu interessats i penseu que podeu oferir un espai com a refugi, us convidem a una sessió informativa telemàtica amb la finalitat de resoldre dubtes, respondre qüestions i compartir experiències i aprenentatges d’altres refugis de la xarxa.

📌 En línia (Zoom)
📅 Dimecres 6 de març
🕚 17 a 18 h


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content