Us interessa compartir un despatx de treball durant uns mesos? Contacteu amb TJ!

 2019-06-06

A partir del proper mes de setembre oferim gratuïtament un espai de treball ubicat a Torre Jussana, per tal que una entitat de la ciutat pugui fer-ne ús de manera permanent durant uns mesos i en horari d’obertura del centre.

L’espai es compon d’una taula de treball i d’espai en armaris en un despatx de 12 m² compartit amb una altra entitat. El despatx, amb connexió a internet, està situat a la planta baixa de l’equipament.

Les entitats interessades en l’espai podeu contactar amb Torre Jussana enviant un correu electrònic (tjussana@bcn.cat) indicant el nom de la organització i les vostres dades de contacte.

Aprofitem per recordar que també oferim d’altres opcions d’espais interiors i exteriors disponibles per a cessions puntuals per a la realització de reunions, assemblees o activitats. Aquests espais són gratuïts per a les associacions de Barcelona en l’horari d’obertura del centre i de pagament si és fora de l’horari d’obertura i per a altres tipus d’organitzacions. Consulteu els espais i els preus públics en el següent enllaç.

Skip to content