Us cedim espais per a les vostres reunions o activitats

 2017-01-19

Voleu canviar d’aires per realitzar una reunió important? O un espai per fer l’assemblea de l’entitat?

Un dels serveis que oferim a les associacions de la ciutat és la cessió d’espais del centre per a la realització de reunions i activitats. Aquesta cessió és gratuïta durant l’horari d’obertura del centre (Consulteu-los a la web de TJ).

Estem situats a l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, en una torre històrica del barri de La Clota, al Districte d’Horta-Guinardó, molt ben comunicada en transport públic, amb dues línies de metro (L3 i L5) que tenen estacions properes a l’equipament i diverses línies de bus (V21, 45, 102, 39 i 185) que ens comuniquen amb el centre de la ciutat. Situada en un entorn que es caracteritza per la tranquil·litat i els espais oberts, Torre Jussana és, doncs, una molt bona opció per acollir les vostres reunions i/o activitats.  

 

Quins espais oferim i quines característiques tenen?

Els espais que oferim tenen les següents característiques:

  • 3 sales de reunions amb capacitat d’entre 6 i 15 persones. 
  • Un espai polivalent amb una capacitat màxima de 120 persones, adaptable a 2 sales petites per a 35 persones o 4 amb capacitat per a 16.  
  • Pati exterior amb una superfície de 300 m2 i una capacitat màxima per a 300 persones.

Les sales disposen de taules, cadires i també de l’equipament necessari per a la realització de les reunions o activitats (ordinador portàtil, projector, pissarra, paperògraf, wifi, internet per cable…). També disposem d’un petit espai de trobada amb màquines de cafè i begudes.

Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, amb una rampa d'accés i ascensor interior.

També oferim la possibilitat de sol·licitar una cessió temporal de despatxos (Contactar amb el centre per conèixer les condicions)

 

Com sol·licitar la cessió d’un espai?

A l’espai dedicat a la cessió d’espais del web de TJ hi trobareu el formulari de sol·licitud. Només cal omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a tjussana@bcn.cat. Per a més informació contacteu amb el centre (tjussana@gmail.com, 932 564 118)

Skip to content