Una proposta per donar valor i fer arxiu d’allò que embelleix i dona personalitat als nostres barris

 2022-03-24

Des del Grup d’Urbanisme i Patrimoni d’El Pou està treballant en un base de dades per classificar tot allò que cal valorar en el paisatge dels nostres barris, tant la part arquitectònica i urbanística (cases, carrers, places, jardins, etc.), com tot allò que embelleix el paisatge i dona personalitat als llocs on vivim.

Ja han realitzat aquest treball als barris d’Horta (en part), la Font d’en Fargues i el Guinardó. Ara volen fer-ho al barri de la Clota (amb una certa urgència perquè per la transformació urbanística que té el barri en aquests moments, segur que provocarà la desaparició de molts elements) i acabar amb el que els resta del barri d’Horta.

Per això fan una crida per a persones i entitats per fer fotografies de l’entorn, amb unes pautes que s’informaran en una reunió específica -no es requereix cap coneixement previ-. Tampoc es demana cap horari concret (us ho podeu organitzar a conveniència).

Totes les persones o entitats que vulgueu col·laborar-hi podeu passar pel Casal d’Entitats del Mas Guinardó (plaça Salvador Riera, 2) els dilluns de 7 h a 21 h o bé enviar un correu a: comunicacio@elpougrupdestudis.cat. Convocaran una reunió informativa per organitzar la feina a fer, amb totes les persones que els hagin contactat.

L’objectiu final és aconseguir una eina de consulta a l’abast de la ciutadania i de totes les institucions.
Podeu conèixer més el seu projecte visitant el seu web o el seu blog.

A Torre Jussana pensem que és una bonica iniciativa i us animem a participar-hi!

Ves al contingut