Una formació interessant per a entitats: “Treballar amb la mirada interseccional”

 2019-10-24

El programa BCN Acció Intercultural ha programat la formació "Treballar amb mirada interseccional", un curs gratuït de 4 sessions de 4 hores cadascuna que es realitzarà a l'Espai Avinyó (c. Avinyó, 52) els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre d'enguany. El termini per fer la preinscripció es tancarà el proper 28 d'octubre. 

La persèctiva interseccional és una proposta interessant i molt necessària per a les entitats ja que permet entendre de manera més interrelacionada la creixent diversitat social actual, fomentar-la, lluitar contra les visions monolítiques que generen opressió i aprofitar millor totes les potencialitats d'aquesta diversitat real. El concepte d’interseccionalitat proposa una reflexió sobre com operen les estructures de poder, de quina manera interaccionen entre elles i com vehiculen els privilegis o vulnerabilitzen certes identitats. 

La formació se centra en analitzar les perspectives interculturals, de gènere i LGTBI per, posteriorment, introduir el concepte d'interseccionalitat com a eina d'analisi i d'interrelació entre identitats que no estan aillades i acabar explorant com aplicar aquest concepte en la intervenció social i els projectes locals. 

Més informació

Enllaç a la preinscripció

Programa complet

Skip to content