Una eina per a fer difusió de les activitats associatives? Apunteu-vos a les formacions per conèixer el “Quèdequè”

 2021-11-05

Entitats, Ja fa uns dies que per diferents canals se us està presentant un projecte que fa temps que es cou i que vol donar resposta a una de les principals necessitats que teniu: la visibilització de les vostres activitats.

Es tracta del "Quèdequè", una agenda online que per primer cop concentrarà exclusivament totes les activitats que organitzeu les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona. Des de les més purament culturals, a les de caire lúdic, familiar, educatiu, social, reivindicatiu, divulgatiu, juvenil, per a gent, gran, etc… Totes les tipologies d'activitats que organitzeu des de la vostra entitat o col·lectiu sense ànim de lucre tindrà cabuda en aquesta agenda, una eina que s'està desenvolupant amb l'objectiu que sigui atractiva, usable i molt útil, i que es converteixi en una referència per a la ciutadania que busca opcions i propostes per al seu temps lliure. 

Des de Torre Jussana treballem per ajudar-vos a trobar respostes a les vostres necessitats. Està clar que aconseguir més difusió i visibilitat ja fa molt de temps que n'és una. Per això ens hem implicat en aquesta proposta que creiem que pot marcar un abans i un després per al sector pel fet que pot aconseguir portar noves persones a les moltes propostes de qualitat que oferiu i que, sovint, no tenen un altaveu suficientment potent i ampli per arribar a qualsevol ciutadà de la ciutat. EL "Quèdequè" està pensat i s'està desenvolupant per trencar aquestes barreres i fer-ho sense dependre d'altres mitjans, que també són útils per difondre però que no depenen del propi sector. 

Però aquest projecte només tindrà èxit amb la vostra participació i implicació perquè haureu de introduir a l'eina les activitats que programeu i que vulgueu que hi apareguin. Per aquest motiu s'han convocat cinc sessions formatives online per a aquest mes de novembre, en les quals coneixereu com donar-vos d'alta a l'eina i com introduir-hi activitats. 

Més info i inscripcions a les formacions online 

El projecte en aquests moments s'està difonent entre el sector associatiu perquè us familiaritzeu amb l'eina. Serà al mes de febrer quan, a través d'una campanya de comunicació, es donarà a conèixer entre la ciutadania. Mentrestant hem de treballem perquè ho conegueu totes les entitats i sapigueu fer-ne ús per quan arribi el moment d'obrir-ho a la ciutadania. 

El "Quèdequè" és una proposta feta en el marc de l'Associa't, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari de la ciutat. Compta amb la coordinació de Torre Jussana, el desenvolupament tècnic del projecte a càrrec de Quepo i el suport del Consell d'Associacions de Barcelona.  

 

Ves al contingut