Tota la info i novetats sobre les subvencions 2019 de l’Ajuntament de BCN a la web de TJ

 2019-01-10

Torre Jussana som el centre de referència per a resoldre dubtes i consultes sobre la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2019. Podeu consultar l'especial web que un any més hem elaborat sobre la convocatòria, amb informació, recursos de suport, vídeos explicatius i preguntes més freqüents, i/o posar-vos en contacte amb nosaltres per tal que us responguem els vostres dubtes (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat)

Aprofitem per informar-vos que els dies 2 de gener i 8 de gener de 2019 es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) tres esmenes a la convocatòria, que afecten 3 programa d'àmbit de ciutat i 2 programes d'àmbit de districte. Són les següents:

Aquestes esmenes, que l’Ajuntament  ha afegit amb la resta de documents informatius de la convocatòria, fan referència en la seva totalitat als criteris particulars de valoració tècnica dels projectes.

Si el llibret de la convocatòria el teniu imprès caldrà que tingueu en compte les esmenes. En canvi, si accediu al llibret en format electrònic ja us el podeu descarregar amb les modificacions incorporades.

Recordem que el termini de presentació de sol·licituds es tancarà el proper 24 de gener. Consulteu l'especial web de TJ o contacteu-nos si teniu dubtes! (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat).

 

 

 

Ves al contingut