Torre Jussana – Serveis per associacions de Barcelona renova una part del seu Consell de Centre

 2022-10-28

L’Espai Torre Jussana – Serveis per associacions és un servei municipal gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) obert a totes les entitats de la ciutat. Des que es va posar en marxa a finals del 2018, s’ha anat avançant per dotar aquest òrgan de govern de contingut i capacitat per decidir les línies estratègiques de suport i enfortiment del teixit associatiu de la ciutat.

En aquesta etapa 2022-2024, es preveu renovar una part del Consell a més d’incorporar perfils de persones a partir de la seva expertesa. Els àmbits generals a cobrir són el social, cultural, educatiu, salut, immigració, econòmic i entitats usuàries.

El procés d’elecció de membres s’inicia aquest mes d’octubre amb la presentació de candidatures i finalitza el 27 de novembre. La seva composició final serà validada per part dels actuals membres del Consell de Centre.

Per formar-ne part, les entitats o persones interessades ens han de fer arribar la proposta de presentació de la candidatura a través d’aquest enllaç.

Les entitats que us presenteu heu d’acreditar la persona delegada de la vostra organització.

Us animem a presentar-vos!

Calendari

  • Presentació de candidatures: 28 d’octubre a 27 de novembre 2022.
  • Aprovació: novembre 2022.
  • Constitució del nou Consell: febrer 2023.

Per qualsevol qüestió o aclariment no dubteu a adreçar-vos a la Secretaria del Consell de Centre:
rtorrac@ext.bcn.cat / 93 256 41 18.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content