Torre Jussana i La Clota: Celebrem 20 anys conjuntament amb el barri que ens acull

 2015-07-23

Aquest 2015 Torre Jussana celebra 20 anys al servei de les associacions de la ciutat. Per celebrar-ho hem volgut sumar esforços amb el barri que ens acull, La Clota, en la seva Festa Major que es realitza del 24 al 26 de juliol. I és que La Clota és un territori singular que ha configurat i modelat de manera decisiva les característiques del centre, generant un entorn d’allò més especial i interessant per a les associacions de tota la ciutat.

La casualitat ha fet que enguany l’Associació de Veïns de La Clota també celebri 20 anys lluitant per conservar les singularitats del barri i per millorar les condicions i el benestar de les persones que hi viuen.

Per tot plegat hem volgut unir les dues efemèrides i afegir-nos a la celebració de la Festa Major del barri (Programa complet). Torre Jussana acollirà les activitats previstes per a la tarda del diumenge 26 de juliol. Són les següents:

– De les 18 a les 20 h comptarem amb la dinamització lúdica de l’Associació Cultural Club Amatent, que proposarà una selecció de jocs de taula moderns per a infants i joves, a partir de 3 anys.

– A les 20 h, La Banda Municipal de Barcelona oferirà un concert amb peces per a ballet de Txaikovski, Gounod, Massenet, Khatxaturian i Offenback. Programa complet

– La Festa Major del barri es tancarà a les 22h amb un correfoc  a càrrec de FOC-Dracs i Diables que sortirà del recinte de Torre Jussana.

Tots els actes són gratuïts. Us convidem a tots i a totes a participar-hi! Ens agradarà molt que ens acompanyeu tot gaudint de la Festa Major de La Clota!

Ves al contingut