Torneu a viure l’emoció de la Festa de l’Associa’t

 2022-10-14

Hem preparat un petit resum, en format gràfic i audiovisual, on podreu gaudir del significat, els valors i la implicació de les entitats de la ciutat que van treballar per convertir aquest espai de participació en una festa lúdica, familiar i reivindicativa per als veïns i veïnes de Barcelona.

La festa de la Barcelona que es mou

Torre Sagrera i Mas Guinardó (24 setembre), la Sala Pepita Casanelles (25 setembre), l’Auditori Sant Martí (26 setembre) i un espai central situat a l’avinguda de la Catedral (26 setembre), en col·laboració amb l’ICUB, van acollir la Festa de l’Associa’t d’enguany. Més de 60 activitats i una ràdio en directe, coproduïda amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, van omplir de vida associativa la ciutat amb propostes culturals, espectacles, jocs i tallers participatius pensats per a despertar consciències.

Voleu tornar a connectar amb les emocions viscudes durant la festa associativa de La Mercè?

Feu play i deixeu-vos endur per l’energia que van desprendre les activitats de les entitats de Barcelona.

Us vau perdre alguna de les activitats?

Feu clic en aquest enllaç i accediu a les millors imatges que ens va deixar la Festa de l’Associa’t.

Connecteu-vos de nou al Ràdio Associat?

La veu de la ciutadania, la de les entitats i les associacions que la representen, també va tenir el seu espai lúdic i reivindicatiu amb l’altaveu de la Ràdio Associa’t.

Aquí podreu tornar a escoltar la veu de les associacions de BCN, en format podcasts, de les 7 ràdios participants i els 3 programes comunitaris que es van emetre durant dos dies des de les seus de Ràdio Rambles i el Casal d’Entitats de Mas Guinardó.

Us heu quedat amb ganes de més?

Entreu a https://quedeque.barcelona/ per continuar gaudint de totes les propostes que ens ofereixen les entitats de la nostra ciutat!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content