#TJFormació hivern 2016: Que no se us escapin els darrers cursos i tallers!

 2016-02-10

A principis del passat mes de gener vam començar la Formació d’Hivern 2016 de Torre Jussana amb un total de 17 cursos programats per als mesos de gener, febrer i març. Quan ja hem passat la meitat del trimestre en queden 5 que es duran a terme en el decurs de les properes setmanes i que encara tenen les inscripcions obertes. Per tal que totes les associacions puguin aprofitar les formacions que oferim des de TJ, en aquesta notícia us recordem les que encara tenen places disponibles:

 

 

PARTICIPACIÓ

  • La participació deliberativa i la presa de decisions

Més info i inscripcions: Fins el 29 de febrer

La participació deliberativa és un mètode efectiu per fer bons processos de decisió a les associacions. En aquest curs es donarà a conèixer aquest concepte i com aplicar-lo a reunions i assemblees associatives mitjançant eines pràctiques.

  • Lideratges pel canvi i la transformació

Més info i inscripcions: fins el 19 de febrer

S’exposaran les diferents formes de lideratge i s'aprofundirà en aquelles habilitats i competències que converteixen els lideratges en agents de canvi intern i de transformació de l'entorn.

 

LEGALITAT

  • Taller d'anàlisi d'estatuts: coneguem a què ens obliguen i com millorar-los!

Més info i inscripcions: fins l’1 de març

Taller pràctic per analitzar els estatuts de les entitats participants amb la finalitat de conèixer si estan ben ajustats a la legislació actual i extreure’n quins són els drets i deures de les persones associades i el funcionament general de l'entitat.

 

COMUNICACIÓ

  • Comunicació I: la comunicació d'una associació

Més info i inscripcions: fins el 6 de març

Com gestionar la comunicació a les associacions? Com planificar-la? Amb aquest curs tindreu una visió global sobre com treballar la comunicació interna i externa de la vostra entitat.

 

ECONOMIA i FISCALITAT

  • Comptabilitat per associacions II

Més info i inscripcions: fins el 21 de febrer

Aprofundiu en l'aprenentatge de la gestió econòmica i financera de la vostra entitat. En acabar tindreu la capacitat de construir la informació comptable i d'analitzar les dades econòmiques de la vostra associació, així com de planificar-ne els recursos econòmics i financers.

Skip to content