#TJFormació estiu 2016: noves temàtiques i metodologies diferents

 2016-06-02

Un any més a Torre Jussana aprofitem l’arribada de l’estiu per oferir a les associacions de la ciutat formacions sobre temàtiques no habituals o metodologies innovadores. Enguany hem preparat propostes sobre la gamificació, les infografies, l’ús de la viquipèdia per part de les entitats i el foment de les relacions assertives entre les persones que conformen una associació.

La formació d’estiu d’aquest 2016 es composa, doncs, de quatre cursos o tallers. Començarà el dilluns 27 de juny i acabarà el dilluns 11 de juliol. Com sempre, es tracta de cursos gratuïts, dirigits especialment a juntes directives, persones amb responsabilitat i equips tècnics d’associacions de la ciutat de Barcelona.

Tota la informació sobre les diferents formacions i els formularis d’inscripció ja estan disponibles en el següent enllaç:

Formació d’estiu 2016: Informació i inscripcions

Us fem una breu pinzellada de les formacions que us oferim: (Mes informació en els enllaços corresponents)

  • Viquipèdia per associacions: un món d'oportunitats: La Viquipèdia és una gran enciclopèdia online i col·laborativa, en la qual qualsevol persona pot aportar-hi o actualitzar continguts. És, per tant, una eina interessant per millorar la informació present a la xarxa sobre l’àmbit o la temàtica d’una associació. En aquest taller s’exposarà com funciona aquesta eina, com es gestiona i com s’editen i es revisen els articles.
  • Infografies: com presentar la informació de manera gràfica i atractiva?: Les infografies són un recurs comunicatiu molt interessant per exposar informació de forma visual i atractiva. En aquest curs es treballarà el procés que cal seguir per elaborar-les i quines eines són útils per fer-ho.
  • “Diguem no!”: relacions assertives a les associacions: És important saber dir NO i fomentar relacions sanes entre les persones que formen l’associació per tal que tothom se senti amb la suficient llibertat i confiança. En aquest curs es treballaran aquestes qüestions a partir de situacions viscudes per les persones participants.
  • Lego Serious Play: gamifiquem els temes complexos de l'associació: La metodologia d'un joc de construcció pot ser útil per resoldre problemes complexos d’una associació. En això es basa Lego Serious Play, una proposta innovadora, motivadora, creativa i vivencial que permet resoldre de forma col·laborativa i empàtica aquest tipus de problemàtiques. En aquest taller es presentarà i es posarà en pràctica.  

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

Skip to content