#TJFormació d’estiu: Prevenció i abordatge de violències sexuals dins les entitats

 2023-06-13

Formem per impactar i descobrir, per canviar el món i despertar consciències des del coneixement, però també des de l’acció. Aquest estiu, a Torre Jussana, us proposem una jornada reflexiva i reivindicativa sobre la “Prevenció i abordatge de violències sexuals dins les entitats”, organitzada en col·laboració amb Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere. Una formació d’estiu, adreçada a les entitats i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat, que, enguany, es treballarà de forma conjunta per dir “Stop violències sexuals”.

  • Data: Dijous 6 de juliol.
  • Horari: de 10 a 13 h.
  • Lloc: Espai Arcadi Oliveres (Seu de Lafede.cat – C. Tàpies, 1-3).

Contingut de la jornada

A través de la participació d’entitats expertes en la temàtica, reflexionarem sobre les violències estructurals existents en el sector associatiu. Un cop feta aquesta anàlisi i havent identificat d’arrel aquesta problemàtica, facilitarem estratègies i eines per prevenir, detectar i actuar davant possibles situacions de violències sexuals, sexistes i lgtbifòbiques. A més a més, compartirem amb vosaltres diferents recursos i serveis que us assegurin un bon procés de treball i de depuració dins les associacions.

Caminem plegades cap a unes entitats segures i lliures de violències!

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 2 DE JULIOL

STOP VIOLÈNCIES SEXUALS!

Grup de persones amb la mà en senyal de "stop"; aturant les violències masclistes

Seguiu atentes als nostres canals de comunicació (la web de tjussana.cat i les nostres xarxes –Facebook, Twitter i Instagram-, així com el TJexpress), us anirem informant dels següents passos a seguir!

Ves al contingut