#TJFormació de Primavera: Consulteu els cursos que encara tenen les inscripcions obertes!

 2016-03-17

Amb l’arribada de la primavera, un any més a Torre Jussana hem estrenat una nova oferta formativa. Des de principis del mes d'abril i fins el juny realitzarem una vintena de propostes formatives gratuïtes i especialitzades, dirigides a les associacions de la ciutat i concebudes per ajudar a les juntes directives, equip tècnic i persones associades a millorar el funcionament de l’entitat.

D'aquesta vintena de cursos encara n'hi ha que tenen les inscripcions obertes. Podeu consultar els cursos que encara estan oberts i accedir a la informació i al formulari d'inscripció per a cadascun a través del següent enllaç:

Oferta Formativa de Primavera 2016

 

Formació en àmbits i temàtiques clau per al bon funcionament associatiu

Els diferents cursos, tallers i sessions informatives de l’oferta formativa de Primavera 2016 s’emmarquen en els quatre àmbits que des de Torre Jussana considerem claus per al bon funcionament d’una associació: La intenció, la participació, l’acció i la gestió. Dins d’aquests àmbits oferim diferents propostes formatives i la possibilitat de realitzar itineraris sobre temàtiques com l'estratègia, la gestió jurídica, fiscal i econòmica,  la participació o la comunicació.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició els serveis d’assessoraments, acompanyaments i el fons documental associatiu per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

Skip to content