#TJEnXancletes 2020: 4 propostes formatives d’estiu en un sol dia. Inscripcions obertes!

 2020-06-30

Ja hem obert les inscripcions per a la 2a edició del "Forma't en xancletes", el format de formació d'estiu de Torre Jussana que vam estrenar l'any passat amb totes les places esgotades.

Aquest any hi tornem! Serà el proper 15 de juliol i es realitzarà presencialment en espais interiors i exteriors del centre, amb les mesures de prevenció i de seguretat necessàries pel context actual. Enguany, per tant, a més de les xancletes caldrà que no us oblideu de la mascareta! 

En aquesta jornada us proposem una conferència inaugural sobre com aprofitar el joc i tenir una actitud lúdica a les associacions en el context actual, a càrrec d'Imma Marín i Esther Hierro de Marinva, expertes en joc i gamificació. 

I després d'un esmorzar que us permetrà xerrar i conèixer la resta d'entitats que participen a la formació, realitzarem 3 tallers simultanis sobre temàtiques d'interès associatiu que no hem tractat durant l'any, dels quals n'haureu de triar un:

  • El pacte del temps: per uns horaris més igualitaris, saludables i eficients al tercer sector, amb Xavier Peralta, responsable de la Secretaria Tècnica del Pacte del Temps de Barcelona. 
  • Estratègies per a la conciliació de les persones de l'entitat i les necessitats de la organització, amb Andrea Balletbó de Tàndem Social
  • Com fer una campanya de captació amb pocs recursos, amb Aina Serra de La Sembra.

Més info i formulari d'inscripció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció a la jornada, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

Skip to content