TJ al SOM CULTURA POPULAR: formació i informació per entitats culturals

 2016-01-14

Del 21 al 24 de gener els recintes de la Fabra i Coats i de Can Fabra de Barcelona acolliran el “Som Cultura Popular: Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona”, una proposta pensada per oferir un espai de relació i d’intercanvi entre associacions i investigadors del món de la cultura popular i per convidar a tota la ciutadania a conèixer el patrimoni immaterial de la ciutat. Hi participaran més d’una trentena d’entitats barcelonines. Torre Jussana també hi serà present amb un estand informatiu sobre els serveis del centre, ubicat a la Fabrica de Creació de la Fabra i Coats, i oferint dues sessions del taller "Quines son les claus per tal que una associació funcioni correctament?" dirigides a entitats culturals de la ciutat.

 

Un espai per a la formació d’entitats culturals

Els horaris dels dos tallers sobre "Quines són les claus per tal que una associació funcioni correctament?" són els següents:

  • Dissabte 23 de gener: 17.00 h
  • Diumenge 24 de gener: 11.00 h

Lloc: Aula 1 de la Fundació Àmbit. Recinte Fabra i Coats

(Per assistir a les formacions cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a culturapopularbcn@gmail.com.Durant els dies del Som Cultura Popular, i mentre hi hagin places disponibles, podreu fer la inscripció presencialment a l'estand de TJ!)

 

Fomentant l’associacionisme cultural de la ciutat

El Som Cultura Popular és una proposta organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i adreçada a les entitats de base, federacions i confederacions, així com als 117.00 practicants de la cultura popular que es calcula que hi ha actualment a la ciutat i al conjunt de la ciutadania.

Durant els 4 dies de la Mostra es proposaran fins a 16 àmbits d’activitats relacionats amb la cultura popular. A més de propostes formatives per a les entitats culturals també s’han programat exposicions, una mostra d’entitats, audiovisuals, actuacions, conferències i debats, una fira de productes festers, activitats infantils i familiars relacionades amb la cultura popular, una trobada de viquipedistes, una mostra de publicacions i de mitjans de comunicació, a més de ràdio i televisió en directe. Consulteu tota la programació d’activitats.

Skip to content