TJ acull 4 cites presencials del procés participatiu del PAM

 2016-03-02

Durant aquest mes de març, Torre Jussana acollirà quatre cites presencials del procés participatiu per a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM).

A través d’aquest procés tota la ciutadania i les entitats de la ciutat tenen la possibilitat d’incidir en el programa de govern municipal i dels districtes. S’hi pot participar tant virtualment, a través de la plataforma decidim.barcelona, com presencialment a través de les moltes cites presencials que es realitzen arreu de la ciutat.

Les cites presencials que acollirà Torre Jussana són les següents:

Descripció: L'Ajuntament té capacitat d'influència en la planificació dels serveis sanitaris de la ciutat, i les veïnes i veïns han de poder debatre i decidir quin model sanitari volen: aspectes com el caràcter públic, la transparència i la participació, els serveis prioritaris i deficitaris, la qualitat, la universalitat, l'equitat, la proximitat…

Descripció: Recollida i debat sobre propostes de millora del reconeixement, els tràmits i els serveis per les entitats organitzadores de festes majors a la ciutat.

Descripció: Com es pot enfortir i donar suport a la veu i propostes de les entitats i associacions de persones malaltes? Quines polítiques i pràctiques municipals són necessàries per acompanyar determinades malalties? Quines són les necessitats i demandes de les persones que cuiden?

Descripció: Es posaran en comú les sessions sobre els serveis sanitaris de la ciutat amb ciutadania, professionals i proveïdors, i debat conjunt sobre el model sanitari de Barcelona i les prioritats a incloure en el PAM i en el Pla de Salut de Barcelona.

Les cites presencials del procés participatiu del PAM són sessions de debat i de recollida d’aportacions, relacionades amb cadascun dels eixos temàtics i les línies estratègiques del programa de govern, tant a nivell de tota la ciutat, com a nivell de barris i districtes.

Les sessions està obertes a la participació de tota la ciutadania. Les cites dedicades a l’organització de festes majors als barris i a les necessitats de les associacions de persones malaltes i familiars estan especialment dirigides a les entitats que treballen aquestes qüestions.  

Animem, doncs, a tota la ciutadania i a les entitats a assistir a aquestes sessions i a fer les seves aportacions per millorar les polítiques públiques que s’implementen a la ciutat.

Més informació sobre com participar en la definició del Programa d’Actuació Municipal en aquesta notícia de la web de TJ: El PAM i els PAD: una oportunitat per incidir en les polítiques municipals

Skip to content