TJ a la 17a Mostra: no us perdeu les xerrades i debats!

 1995-01-01

Els propers dies 22, 23 i 24 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè 2012, se celebra la 17a edició de la Mostra d’Associacions de Barcelona. TJ hi serà present amb un estand i amb diferents xerrades i debats paral•lels, orientats a oferir continguts de qualitat a les entitats de la ciutat

Així, durant els 3 dies per l’estand de TJ hi passaran representants dels diferents grups municipals que respondran les qüestions que ens feu arribar sobre participació i associacionisme a BCN. Envieu-nos les vostres preguntes a tjussana@bcn.cat o a través de les xarxes socials (Facebook/Twitter).

D’altra banda, cada dia, a l’auditori de la mostra, realitzarem un debat sobre temes d’actualitat relacionats amb l’associacionisme a la nostra ciutat. Parlarem amb persones expertes en cadascuna de les temàtiques sobre:

(Llegir més)

  • El paper de la societat civil en el context actual: límits i oportunitats
  • Moviments socials i associacionisme: junts cap al canvi social
  • Finançament associatiu: Tot s’hi val?


Programa amb Horaris i ponents que participaran en cadascuna de les xerrades i debats

Convidem a totes les entitats de la ciutat a acostar-se a la Mostra i a participar en aquestes xerrades. Són continguts que poden ser molt interessants per a totes les persones associades de BCN.

Paral•lelament a aquestes activitats, l’estand de TJ a la Mostra ha estat pensat per continuar promovent entre les entitats barcelonines els serveis que oferim i acostar a la ciutadania les múltiples opcions associatives existents a BCN i el valor afegit que comporta el fet d’associar-se.

Ves al contingut