Teniu activitats previstes entre el 23 i el 28 de novembre? Us en fem difusió!

 2018-11-15

Entre els propers 25 i 27 de novembre es realitzarà a Barcelona la 18a Conferència Internacional de la Democràcia Participativa, organitzada per l’Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIDP).

Enguany la temàtica escollida és la democràcia directa i les iniciatives ciutadanes i s’hi presentaran més de 150 ponències, 30 tallers i 20 taules rodones. Es preveu que hi participin més de 300 persones assistents d’arreu del món.

Des de Torre Jussana creiem que aquest esdeveniment és una molt bona oportunitat per a donar a conèixer el teixit associatiu de la ciutat i és per això que hem desenvolupat una agenda d’actes associatius especial per als dies de la conferència.

Aquesta agenda serà pública i es difondrà específicament entre les persones assistents i ponents de la trobada com a activitat complementària al programa, amb l’objectiu que coneguin millor la vida de la ciutat durant la seva participació en la Conferència i visibilitzin l’important paper que juguen les entitats de la ciutat.

Per tal que puguem incloure els vostres actes a l'agenda, teniu dues opcions:

  • Omplir el formulari que hem creat per tal que ens feu arribar aquells actes i activitats que desenvolupeu entre el 23 i 28 de novembre (ambdós inclosos). Podeu indicar-nos actes de caràcter públic (concerts, exposicions, conferències, etc.), però també de caràcter privat que vulgueu obrir per a les persones visitants (assajos, etc…). Aquests s’ubicaran en un mapa que permetran consultar els actes en funció de la data, el districte, la temàtica i la tipologia.

 

  • Afegir l’etiqueta #agendaoidp en els continguts per xarxes socials (twitter i facebook) que realitzeu per difondre l’acte. Nosaltres farem seguiment de l'etiqueta en aquestes dues xarxes socials i incorporarem al mapa els actes que detectem.

Informeu-nos de les vostres propostes per a aquests dies! És una bona oportunitat per donar a conèixer les vostres activitats a persones d’arreu del món!

Skip to content