També us assessorem en perspectiva de gènere, riscos laborals i assegurances!

 2019-03-14

En els darrers mesos hem obert nous assessoraments dirigits a les associacions de Barcelona. Tots ells personalitzats, a càrrec de persones expertes en cadascuna de les matèries i amb possibilitat de realitzar-los per correu electrònic o sol·licitant una cita presencial. Són els següents:

– Assessorament en perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per entitats (En col·laboració amb el Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona). Pensat per ajudar a les entitats a treballar la perspectiva de gènere de manera autònoma i desenvolupar mesures en matèria d’igualtat. Més info i com sol·licitar-lo.

– Assessorament en prevenció de riscos laborals (en col·laboració amb la Cooperativa Sepra): Les associacions també han de dur a terme els mecanismes necessaris per a la prevenció de riscos i la vigilància de la salut de les seves persones treballadores. A través d’aquest assessorament una persona experta en aquesta qüestió informarà sobre la normativa i com aplicar-la a les associacions que el sol·licitin. Més info i com sol·licitar-lo.

– Assessorament en gestió d’assegurances (en col·laboració amb Arç Cooperativa. Serveis integrals d’assegurances): Aquest assessorament permet a les associacions que el sol·licitin conèixer els requisits i les obligacions que tenen segons la legislació actual i conèixer quines són les seves necessitats concretes segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que realitza. Més info i com sol·licitar-lo.

Us animem a aprofitar-los, així com la resta d'assessoraments que oferim. Consulteu-los!

Skip to content