#SUBVENCIONSBCN 2023: SESSIONS INFORMATIVES SOBRE ELS CRITERIS TRANSVERSALS

 2022-12-02

Com incorporar els criteris de valoració transversals als projectes que presenteu a les Subvencions BCN 2023?

Ben aviat es publicarà la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i en aquesta es detallaran els diversos àmbits i programes, el termini de sol·licitud i els criteris de valoració, entre d’altres aspectes. Però, tenint en compte les bases reguladores que van ser aprovades al 2021 i que recull el document que guia la Convocatòria, hi destaquen els següents criteris de valoració transversals:

  1. Perspectiva de gènere.
  2. Perspectiva ecosocial, ambientalització i consum responsable.
  3. Perspectiva intercultural.

Cada criteri té una puntuació assignada (0,4 punts) i, per tant, serà molt important conèixer quins són i com els podem incorporar al projecte que presenteu a les subvencions municipals.

Sessions informatives en línia

Per a saber en profunditat com introduir aquests criteris al projecte i poder resoldre els vostres dubtes sobre el tema, us animem a participar en alguna de les següents sessions informatives en línia:

  1. Dijous 15 de desembre, de 12:30 h a 14 h. -> Podeu seguir la sessió en directe en aquest enllaç.
  2. Dimarts 17 de gener, de 17 h a 18:30 h.

En aquestes trobades, s’explicaran cada una de les perspectives i quins aspectes clau heu de tenir en compte per poder-les  incorporar als projectes que presenteu. També, es compartiran alguns exemples de bones pràctiques per tenir-les com a referència.

Aquí podreu formalitzar la vostra inscripció:

Som el vostre punt d’informació i consultes

Un any més, des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats la realització del tràmit amb informació i recursos que us permetin fer el procés de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. 

Molt aviat trobareu tots aquests recursos sobre la sol·licitud i les accions que es duguin a terme adreçades a les associacions a l’especial web sobre la convocatòria. Si tot i així, encara teniu dubtes, només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”) i us donarem resposta. 

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content