#SubvencionsBCN 2022: Què podeu fer en cas que us aparegui un error en algun dels passos del procés de sol·licitud?

 2022-01-27

Si esteu intentant tramitar la sol·licitud de subvenció de la Convocatòria general de l’Ajuntament de Barcelona i us dona error, podeu seguir les següents indicacions:

Un dels primers passos a seguir en cas que no pugueu tramitar la sol·licitud de la subvenció és comprovar l’origen de l’error. Si es `produeix en la pantalla d’identificació digital, pot ser que tingueu algun problema amb el certificat digital. Comproveu que teniu ben instal·lat el certificat o bé que esteu introduint les dades correctament. Podeu ampliar la informació a l’Especial Web TJ sobre el Certificat Digital. 

En cas que l’error es doni durant tot el procés o bé just al pas final de la tramitació, us recomanem revisar que la connexió a internet que disposeu estigui funcionant correctament. També seria recomanable comprovar si el tràmit funciona amb un altre navegador diferent del que estem utilitzant, així com provar de fer el tràmit uns minuts més tard.  

Si després de comprovar aquests aspectes l’error segueix, pot ser que es degui a una incidència tècnica en la web. Us recomanem realitzar una captura de pantalla de l’error que us apareix a l’hora de realitzar el tràmit i desar-la. 

 

 

Pot ser que la incidència sigui temporal i, per tant, podeu esperar-vos una estona i tornar a provar la realització del tràmit uns minuts o hores més tard. Tot i això, tingueu en compte que l’últim dia per presentar la sol·licitud és el divendres 28 de gener a les 23:59h. 

En aquest cas, quan des de l’Ajuntament de Barcelona es detecta aquesta incidència, se sol notificar a la mateixa pàgina del Portal de tràmits amb un avís informatiu.  

 

 

En cas que aquest error persisteixi en el temps us aconsellem notificar aquesta incidència a l’Ajuntament de Barcelona a través del servei d’Atenció en línia. Podeu accedir a aquest tràmit clicant al botó “Necessiteu ajuda?” situat a baix a l’esquerra a la pàgina del tràmit o bé directament a través del següent enllaç: Atenció en línia subvencions

Un cop a dins, podeu detallar a l’apartat de “Missatge” l’error que us està donant, especificant que és a l’hora de tramitar la subvenció, així com podeu annexar  la imatge corresponent a la captura de pantalla. Haureu d’escriure també les dades de l’entitat i les dades de contacte d’aquesta.

 

 

Un cop enviada la incidència, us recomanem desar el justificant que es generarà. 

Tot això, però, no treu que haureu de seguir provant de poder realitzar el tràmit per tal de poder presentar la sol·licitud dins del termini per fer-ho (Fins divendres 28 de gener, a les 23:59 h) però almenys la vostra notificació deixarà constància de la incidència i a quines entitats ha afectat.  

Des de Torre Jussana seguim donant suport a aquelles entitats que voleu presentar sol·licituds en aquesta convocatòria. Resolem els vostres dubtes i consultes de tres possibles maneres:

  • Especial web sobre la convocatòria: Hi trobareu informació i recursos que resoldran els vostres dubtes sobre com realitzar el procés, què cal tenir en compte, criteris, etc. 
  • Per telèfon: 932 564 118
  • Per correu electrònic: tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Consulta subvencions 2022”)

IMPORTANT: Donat que s'ha ampliat en un dia el termini per a presentar les sol·licituds, fins el divendres 28 de gener a les 23:59 h, aquest divendres, en comptes de tancar l'atenció a les entitats a les 18 h ho farem a les 20 h, per tal de donar resposta a les vostres consultes. 

Skip to content