#SubvencionsBCN 2022: Entitats, a TJ us facilitem la feina!

 2021-12-22

La convocatòria 2022 de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a activitats, serveis i projectes de districte i de ciutat ja s'ha publicat (Veure notícia). Enguany el termini de presentació de projectes serà del 7 al 27 de gener del 2022 i, com en els darrers anys, el tràmit s'ha de fer 100% telemàticament. 

A la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona que recopila totes les subvencions municipals ja podeu consultar i descarregar-vos el Document bàsic 2 per anar preparant la descripció dels vostres projectes. També està ja disponible la resta de la documentació, a excepció del tràmit que s’obrirà el proper 7 de gener.  

Un any més des de TJ volem facilitar-vos a les entitats la realització del tràmit amb informació i recursos que us permeti fer el procés de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. Per aquest motiu ja hem publicat un especial web sobre la convocatòria. I a més, serem el vostre centre d'atenció per a resoldre consultes i dubtes. 

 

Especial web amb els passos a seguir i les respostes a les preguntes més freqüents 

Com dèiem, un any més hem publicat un especial web que té per objectiu facilitar-vos el procés, exposar-vos de manera clara i senzilla tot el que cal tenir en compte i valorar, aconseguir que tingueu clars els passos a seguir, els terminis, a quins àmbits temàtics us podeu presentar, els requisits, els criteris de valoració, etc.,  així com oferir-vos recursos de suport. En definitiva, us facilitem la informació necessària per tal que pugueu centrar-vos en elaborar bons continguts per als vostres projectes. 

Especial web Subvencions BCN 2022

En aquest especial web hi trobareu: 

  • Sol·licitud PAS A PAS: una guia amb els passos a seguir per a presentar els vostres projectes. Si us presenteu per primera vegada a aquests ajuts no oblideu consultar aquest apartat. I si voleu refrescar la memòria sobre els passos a seguir, també us el recomanem.  

  • Preguntes freqüents sobre el funcionament de la convocatòria d’enguany.

  • Àmbits: requisits i criteris per ajudar-vos a conèixer en quin àmbit temàtic encaixa millor el vostre projecte. També hi trobareu quins han estat els projectes més ben valorats de l'any passat per tal que pugueu veure quin tipus de propostes es van valorar més positivament.

  • + info sobre criteris transversals: on podreu veure com incorporar en els vostres projectes els següents criteris: la perspectiva de gènere, la perspectiva ecosocial, l’ambientalització i el consum responsable i la perspectiva intercultural. 

  • A l’apartat de recursos hi trobareu una recopilació de guies, manuals i vídeos per ajudar-vos a acabar de definir el vostre projecte i presentar-lo. 

  • I també podeu consultar-hi el llistat de sessions informatives programades per als diferents districtes i sectors, així com notícies que us ajudaran a estar al dia sobre l'última hora de la convocatòria i us recopilaran recursos d'interès per a preparar-les. 

També cal tenir present que la presentació de les sol·licituds serà 100% telemàtica, a través del portal de tràmits municipal, utilitzant la certificació electrònica. A l'especial web també hi trobareu un apartat sobre el certificat digital amb informació sobre quins certificats existeixen i com obtenir-los.

I si encara teniu pendent justificar la subvenció de l'any anterior (2021), també hi trobareu informació i recursos per a gestionar-la. 

 

Som el vostre punt d'informació i consultes 

I si tot i consultar l'especial web us queden dubtes, un any més també serem el vostre centre d'atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre'ls. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic (indiqueu a l'assumpte "Consultes subvencions 2022") i us donarem resposta. 

Entitats, estigueu atentes que us seguirem informant de totes les novetats i recursos que us oferim a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes socials (Twitter i Facebook) i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre. (Subscriviu-vos-hi!)

Skip to content