#SubvencionsBCN 2022: Com incorporar els criteris transversals als vostres projectes? Sessions informatives!

 2021-12-29

Com ja us avançàvem en la notícia sobre les noves bases reguladores de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona publicades al BOPB el passat 24 de novembre, en aquesta convocatòria s’incorporen nous criteris transversals que fan referència a la perspectiva ecosocial del projecte, l'ambientalització i al consum responsable, per una banda, i a la perspectiva intercultural per l'altra. Aquests s’afegeixen al ja existent sobre perspectiva de gènere.

Per a conèixer amb profunditat com heu d’aplicar aquests criteris i poder resoldre els vostres dubtes, us animem a participar a les següents sessions informatives online:

  • Perspectiva ecosocial, ambientalització i consum responsable // Perspectiva intercultural. Dues dates: 
    • Dimarts 11 de gener. 12'30 h.
    • Dimarts 18 de gener. 16 h. 

Online. Formulari d'inscripció

 

  • Perspectiva de gènere. Dues dates:  
    • Dimecres 19 de gener. 10 h.
    • Dijous 20 de gener. 17 h. 

Online. Per inscriure’s, cal que envieu  un correu a transversalitat_genere@bcn.cat indicant la sessió i la vostra adreça de contacte.

 

I recordeu…

 

Som el vostre punt d'informació i consultes 

Un any més des de TJ volem facilitar-vos a les entitats la realització del tràmit amb informació i recursos que us permetin fer el procés de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. A més de l’especial web sobre la convocatòria, i si tot i així us queden dubtes, som el vostre centre d'atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre'ls. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l'assumpte "Consultes subvencions 2022") i us donarem resposta. 

Skip to content