Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d’entitats sense finalitat de lucre 2023

 2023-01-12

Realitzeu projectes relacionats amb les cures, la igualtat de gènere i interculturalitat, els drets bàsics… entre d’altres? Si és així, aquesta informació us pot interessar!

La Diputació de Barcelona ha obert, un any més, la convocatòria de Subvencions a favor d’entitats sense finalitat de lucre 2023. Podeu consultar tots els detalls sobre aquests ajuts (àmbits, requisits, termini, quantia, despeses subvencionables, criteris de valoració…) fent clic en aquest enllaç. A continuació, us en fem un resum!

Qui ho pot demanar?

Poden presentar-s’hi entitats sense ànim de lucre que tinguin seu social o delegació permanent a la província de Barcelona.

Quins projectes s’hi poden presentar?

En aquesta convocatòria es financen projectes relacionats amb els següents àmbits:

  1. Cures en la comunitat.
  2. Drets bàsics i persones en situació de vulnerabilitat i/o risc social.
  3. Cicle de vida.
  4. Igualtat de gènere, interculturalitat i convivència.

Si voleu conèixer en detall les característiques de cada àmbit i programes, així com els criteris de valoració, cal que consulteu les Bases i la Convocatòria.

Com i quan sol·licitar la subvenció?

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud va començar el 2 de gener i finalitza el 31 d’aquest mateix mes.

Podeu consultar i descarregar-vos la documentació i el formulari de sol·licitud en el següent enllaç.

IMPORTANT

Aquesta sol·licitud s’ha de fer obligatòriament de forma telemàtica. Per a realitzar-la, és necessari disposar d’alguns dels certificats digitals autoritzats: el certificat de representant de persona jurídica, l’IdCAT, l’IdCAT Mòbil, el DNI electrònic… Si no sabeu com obtenir-los, us recomanem consultar l’Especial web TJ sobre Certificat digital.

I si teniu dubtes, on podeu adreçar-vos? 

Des de la Diputació de Barcelona, s’ha elaborat un document amb les Preguntes més freqüents sobre les subvencions a les entitats 2023

Per estar al dia de la resta d’opcions de finançament, us animem a consultar el nostre taulell. També continuarem informant sobre totes les novetats a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!).


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut