Subvencions COSPE 2023: ja podeu sol·licitar aquests ajuts per als vostres projectes socials fins al 25 de maig!

 2023-04-27

Executeu projectes relacionats amb l’associacionisme i el voluntariat, l’educació en el lleure, l’atenció a la infància i adolescència, a la gent gran, a les persones amb discapacitat…? Aquesta subvenció us pot interessar!

Amb data 27 d’abril, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de subvencions COSPE per a projectes i activitats que porten a terme les entitats en l’àmbit de les polítiques socials durant l’any 2023.

Quines novetats presenta la convocatòria d’enguany?

Per aquest 2023, s’ha optat per fer totes les línies de subvencions puntualment anuals i no plurianuals com s’anava fent fins ara (excepte les línies X i Z que són de caràcter semestral i s’executen a partir del segon semestre de 2023).

Podeu consultar tots els detalls sobre aquests ajuts (requisits, termini, quantia, despeses subvencionables, criteris de valoració…) en la Convocatòria 2023 i en les Bases reguladores. A continuació, us en fem un resum!

Qui ho pot demanar?

Poden presentar-s’hi entitats sense ànim de lucre que estiguin constituïdes legalment i que tinguin l’establiment operatiu a Catalunya.

Quins projectes s’hi poden presentar?

En aquesta convocatòria es financen projectes relacionats amb les línies següents:

  • Afers socials
  • Inclusió social
  • Serveis socials
  • Famílies
  • Joventut
  • Educació en el lleure
  • Gent gran
  • Infància i adolescència
  • Associacionisme
  • Voluntariat

Per tal de saber amb detall les característiques de cada programa i els projectes i activitats que s’hi poden presentar, així com els criteris de valoració, cal que consulteu les bases.

Com i quan sol·licitar la subvenció?

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud comença avui i finalitza a les 15 h del dia 25 de maig de 2023.

Podeu consultar i descarregar-vos la documentació i el formulari de sol·licitud en el següent enllaç. 

La sol·licitud s’ha de fer obligatòriament de forma telemàtica a través del següent tràmit. Per accedir-hi, és necessari disposar d’alguns dels certificats digitals autoritzats per la Generalitat: el certificat de representant de persona jurídica, l’IdCAT, l’IdCAT Mòbil o el DNI electrònic. Si teniu dubtes sobre com obtenir-los, us recomanem consultar l’Especial web TJ sobre Certificat digital.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content