Subvencions Ajuntament de BCN: Un cop tancada la presentació de sol·licituds, seguim informant-vos!

 2021-02-10

El passat 27 de gener es va tancar el termini de presentació de sol·licituds per a les Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2021. Des de Torre Jussana, un any més, hem estat el centre de referència. Ara en relació a aquests ajuts municipals podeu seguir comptant amb nosaltres per a les vostres consultes sobre:

Procés d'atorgament convocatòria 2021: com funciona el procediment d'atorgament, reformulació i justificació, quan sortirà la resolució provisional, etc.

Justificació de les subvencions del 2020: Recordeu que a causa de la pandèmia i en virtut del Decret d’Alcaldia de 22 d’abril, per a tots els projectes a justificar de la convocatòria 2020 es prorroga automàticament el termini per a fer-ho en 99 dies naturals des de la data de finalització indicada en la sol·licitud. Això vol dir que es poden posposar les activitats del projecte fins aquest nou termini i també presentar factures de despesa fins aquesta nova data. A partir d’aquesta nova data de finalització s’obre el termini de dos mesos per justificar. 

Consulteu l'especial de TJ sobre les subvencions amb respostes a les preguntes més freqüents sobre aquestes qüestions o feu-nos les consultes per telèfon (93 256 41 18) o correu electrònic (tjussana@bcn.cat). 

Skip to content