Subvencions 2021 de l’Ajuntament de BCN: Sol·licituds del 7 al 27 de gener!

 2020-12-22

L'Ajuntament de Barcelona ja ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2021

Enguany el termini de presentació de projectes s'obrirà el proper 7 de gener i es tancarà el 27 de gener.

A la pàgina que recopila totes les subvencions municipals  ja podeu descarregar les bases, la convocatòria i les dates de les diferents sessions informatives que s'han convocat, així com el model 2 de descripció del projecte per tal d'anar preparant-lo. 

Un any més des de Torre Jussana atendrem les vostres consultes sobre aquesta convocatòria (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18) i hem obert un especial web a tjussana.cat/subvencionsbcn amb:

  • Preguntes més freqüents de la convocatòria 2021
  • Info sobre la justificació dels projectes 2020 (enguany, a causa de la pandèmia hi ha una prórroga de 99 dies per a finalitzar els projectes 2020, a comptar des de la data de finalització indicada en la sol·licitud. El termini de justificació es tancarà 2 mesos després d'aquests 99 dies de prórroga). 
  • Recursos de suport
  • Especial sobre com obtenir el certificat digital

Recordem que enguany la presentació de les sol·licituds s'haurà de fer telemàticament, a través del portal de tràmits municipal, mitjançant certificació electrònica. 

 

Ves al contingut