Subvencions 2013: més de 430 consultes ateses des de Torre Jussana

 1995-01-01

El passat 27 de febrer es tancava el termini per a presentar sol·licituds per a les subvencions 2013 de districte i de ciutat convocades per l’Ajuntament de Barcelona. El telèfon i el correu electrònic de Torre Jussana han estat la principal referència per a resoldre els dubtes de les entitats de la ciutat. Algunes dades interessants:

  • Durant el conjunt del mes de febrer, de les 1155 consultes telefòniques, electròniques i presencials ateses des de Torre Jussana, un 38% (437) han correspost a qüestions relacionades amb les subvencions.
  • Durant el període de presentació de sol·licituds (de l’11 al 27 de febrer) el percentatge de consultes rebudes sobre subvencions ha estat del 45%. S’han atès 385 consultes sobre la qüestió, en un període en el que també s’ha donat resposta a 462 consultes relacionades amb d’altres temàtiques.
  • Torre Jussana també ha acollit dues sessions informatives organitzades pel Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme, a les quals hi han assistit més de 200 persones en total.
  • La segona de les sessions va ser retransmesa per streaming, per tal de facilitar que qualsevol entitat interessada pogués seguir la sessió. La retransmissió va rebre més de 150 connexions en directe i més d’un centenar de visualitzacions posteriors.

Aquestes són les principals dades que expliquen el suport que hem ofert des de Torre Jussana a les entitats en la realització de les seves sol·licituds per a la convocatòria 2013 de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona. Seguim treballant per informar i oferir serveis a les entitats de BCN.

Skip to content