XIV edició del certamen de pintura SETBA, 2024

Fundació Setba amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, Bizcabar i Capital Care i amb la col·laboració de Barna Art, Bardinet, Dincat, Fundació “la Caixa”, el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, IDEAL, l’Institut Europeu del Disseny, el Museu Immersiu del Barça i Pintures MIR

Fins el 11/04/2024

Premiar, donar visibilitat i reconèixer el talent d’aquestes persones, així com incentivar-les a treballar en el terreny de les arts plàstiques.

S’atorguen tres premis artístics d’una dotació econòmica de 8.500 euros i 4.600 euros en material i formació, i un quart premi de disseny. Aquest últim atorgat per l’empresa Bardinet i que té com a resultat ser la nova etiqueta d’un dels vins del celler Lacrima Baccus, DO Penedès.

Com a novetats d’aquesta edició, s’ha incrementat un 16% la dotació econòmica, dotant d’aquesta manera una retribució únicament per a l’artista. A part d’aquesta novetat, s’ha incorporat una masterclass “Digital portrait – retrato digital” a l’IED Barcelona per a l’artista guanyador/a del Premi Setba 2024 i per a la seva entitat, valorada en 1.000€ i una visita guiada al celler Bardinet Wines per a l’entitat guanyadora del Premi de Disseny Bardinet.

Ves al contingut