Subvencions per a la realització de les actuacions en matèria de cooperació internacional per al desenvolupament

Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación. Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo

Fins el 30/04/2024

Finançar projectes de cooperació per al desenvolupament els destinats al desenvolupament d’actuacions en els següents àmbits:

A. Projectes de desenvolupament en un sol país, consistents en un conjunt d’actuacions dissenyades per a aconseguir un objectiu específic de desenvolupament en les àrees geogràfiques i sectors prioritzats en la convocatòria.
B. Projectes d’Educació per al desenvolupament i la ciutadania global l’objectiu de la qual és promoure un model de ciutadania global capaç de contribuir a la lluita contra la pobresa i la promoció del desenvolupament dels pobles, des d’un enfocament de drets humans, i per a la promoció del comerç just.
C. Projectes dirigits a atendre les necessitats de la Població Sahrauí, refugiada en Tinduf (Algèria) i que s’emmarquin en l’Estratègia humanitària vigent de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament per a aquest context.

Skip to content