Sou una entitat social? Dues informacions que us interessen!

 2018-05-03

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha fet dues crides importants dirigides a les entitats socials del país. Són les següents:

Oberta la convocatòria de participació per poder presentar projectes innovadors al VI Congrés del Tercer Sector Social. Des de la Taula es busquen les 85 iniciatives més innovadores del tercer sector social pel que fa a la intervenció social i a la gestió d’entitats. Aquestes iniciatives seran presentades en el Social Speaker’s Corner del VI Congrés del Tercer Sector Social (20, 21 i 22 de novembre del 2018 a Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat). Les propostes es poden presentar a través d’aquest formulari, fins el proper 9 de juny.

Oberta la participació al Baròmetre 2018 del sector social. El Baròmetre és l’enquesta que permet conèixer l’acció de les entitats socials del país, la seva situació i la seva incidència a través de dades reals. L'any passat hi van participar més de 550 entitats.  Enguany se centra en la relació, la participació i la interlocució amb el món local (ajuntaments, consells locals i diputacions). Des de la taula fan una crida a totes les entitats a respondre el qüestionari, que estarà obert fins el proper 8 de juny! Per fer-ho, si no heu rebut el vostre codi personalitzat contacteu amb el correu barometre@tercersector.cat.

Ves al contingut