“Som Cultura Popular”: una cita per a les entitats de cultura popular de Barcelona

 2015-10-16

Del 21 al 24 de gener els recintes de la Fabra i Coats i de Can Fabra de Barcelona acolliran el “Som Cultura Popular: Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona”.  Aquesta proposta està adreçada a les entitats de base,  federacions i confederacions, així com als 117.00 practicants de la cultura popular que es calcula que hi ha actualment a la ciutat. També estan convidats a participar-hi els investigadors del patrimoni immaterial d’arreu del país, en un esdeveniment que té per objectiu despertar la curiositat entre sectors i afavorir el trànsit d’idees i les interconnexions per tal d’aconseguir una major transversalitat.

Obert el període d’inscripcions

El període d’inscripcions per participar en la Mostra ja està obert i es tancarà el 22 de novembre. Les entitats i persones que vulguin fer-ho tenen a la seva disposició diverses propostes agrupades en quatre àmbits:

  • CONEIX:  amb un “Museu nòmada”, un “Espai de les pantalles” i propostes sobre la cultura popular a l’escola.
  • ENSENYA’T: engloba una mostra d’entitats i, també, diversos espais d’exhibició per a editorials, els mitjans de comunicació de cultura popular i una fira de productes festers i de joguines.
  • VIU: espai d’actuacions, mostra gastronòmica i torneig esportiu.
  • EXPLICA’NS: Àrea per a la realització d’assemblees, trobades i reunions d’entitats, espai per a la realització de presentacions i debats, un plató de ràdio i televisió que portarà per nom  “tradiràdio_tv” i l’”Espai 2.0” on s’hi realitzarà una trobada de Viquipedistes.

Més informació i formulari d’inscripció

Skip to content