S’obre el període de sol·licituds per les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2015.

 1995-01-01

A partir del dissabte 29 de novembre ja es podran presentar les sol·licituds de les subvencions per activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de BCN per a l’any 2015. Us informem de les principals novetats d’enguany, us enllacem els documents i us recordem en què us podem ajudar.

El termini per fer-ho es tancarà el 18 de desembre a les 20h (de forma presencial) o fins les 23:59 h de forma telemàtica. Tanmateix, des de Torre Jussana us aconsellem no esperar fins l’últim moment.

La documentació

Els models de documents a entregar (document bàsic 1 i bàsic 2) els podeu trobar penjats a la web de l’Ajuntament de Barcelona (GO-Transparència – Subvencions) o podeu anar-los a buscar en format paper a qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

Tota la informació sobre el procés i els diferents programes i àmbits que entren en la convocatòria 2015 els trobareu en el llibret de la convocatòria.

Novetats de la convocatòria 2015

Les novetats d’enguany són les següents:

  • Un nou àmbit temàtic: Hàbitat Urbà (lletra T).
  • Les especificitats i requisits particulars de cada àmbit i programa es detallen en l’explicació específica del mateix que podeu trobar en el llibret de la convocatòria.
  • Canvi en el procés de justificació: aquest 2015 l’òrgan de resolució demanarà les factures originals de cada una de les subvencions atorgades, com a mínim per la totalitat de l’import subvencionat.

Recordem que des del 20 de novembre fins el 10 de desembre, els diferents districtes i sectors realitzen sessions informatives sobre la convocatòria de subvencions.Consulteu els horaris i les dates concretes per a cada sessió informativa.

En què us podem ajudar des de TJ?

  • Us informem! Si teniu qualsevol dubte sobre el procés de la convocatòria 2015 o sobre la documentació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjussana@bcn.cat.
  • Recursos útils per preparar la sol·licitud o resoldre dubtes:
  • Assessorament en la redacció dels projectes: Fins el 12 de desembre, també oferim la possibilitat de fer la revisió del contingut dels vostres projectes (no entrarem en l’adequació d’aquest al programa i àmbit que hagueu previst). Per accedir a aquest servei cal que ens feu arribar el vostre projecte redactat a tjussana@bcn.cat.
Ves al contingut