S’obre el període de sol·licitud de les subvencions de districte i de ciutat 2014

 1995-01-01

Les sol·licitud es podran presentar a partir del dimarts 21 de gener i fins al dijous 6 de febrer, ambdós inclosos. Les bases, els formularis per a la presentació de sol·licituds i les indicacions per a complimentar-los ja estan disponibles en el següent enllaç:

Documentació i formularis subvencions districte i ciutat 2014

Les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat tenen per objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat, promoure l’associacionisme, fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació, afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat, possibilitar el creixement cultural de la ciutat, promoure un desenvolupament més sostenible, i fomentar els valors del civisme i la convivència.

Les principals novetats per a aquesta convocatòria són les següents:

  • S’obren 4 nous àmbits temàtics: persones amb discapacitat, acció comunitària, temps i conciliació i afers religiosos.
  • S’han agilitzat i facilitat els tràmits per poder presentar les subvencions telemàticament, a través de l’IdBCN o amb certificat digital.

Per tal de resoldre dubtes relacionats amb aquesta convocatòria podeu adreçar-vos a TJ (932 564 118, tjussana@bcn.cat) en el nostre horari d’atenció al públic (Dl-Dv: de 10 a 14h i de 17 a 20h). En cas de no disposar de la informació necessària per poder respondre a la vostra consulta us derivarem a la persona de referència segons la tipologia dels programes als quals us presenteu.

Les sol·licituds (formulari de sol·licitud i descripció del projecte) es podran presentar:

Ja es poden consultar, també, les diferents sessions informatives convocades pels diferents àmbits o districtes.

Skip to content