S’inaugura el 1r Centre LGTBI de Barcelona, amb diverses entitats acollides

 2019-01-24

El passat dissabte 19 de gener es va inaugurar el Centre LGTBI de Barcelona (c/ Comte Borrell, 22).

Es tracta d’un equipament pioner en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere. S’hi oferirà tot tipus de serveis adreçats específicament al col·lectiu LGTBI, com ara assessorament psicològic, orientació legal i jurídica especialitzada en LGTBIfòbia o informació i assessorament laboral i sociosanitàri, entre d’altres.

La Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya gestiona aquest centre, que també acull diverses entitats com ara el Casal Lambda, l’Observatori Contra l’Homofòbia, Gais Positius, l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais i l’Associació de Pares i Mares de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals.

Els serveis del centre poden ser úils, també, per ajudar a la resta del teixit associatiu a treballar la diversitat sexual i de gènere en els projectes i accions o millorar-la.

L’equipament disposa de més de 1000 metres quadrats amb diverses sales de reunions, despatxos i també un auditori i una sala polivalent per a reunions i exposicions o tallers, entre d’altres activitats.

També s’hi ha ubicat el Centre de Documentació Armand de Fluvià, que aplega una àmplia col·lecció documental (biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric) relacionada amb el fet homosexual i amb d’altres temàtiques vinculades a la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

Consulteu tots els serveis i programes del nou centre LGTBI de Barcelona.  

Skip to content