S’amplia un dia més el termini per a presentar les subvencions de l’Ajuntament de BCN: Fins el 28 de gener!

 2022-01-25

ATENCIÓ ENTITATS!

S'amplia en un dia més el termini per a presentar telemàticament les subvencions de l'Ajuntament de BCN per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat.

Per tant, el tràmit es podrà realitzar fins el divendres 28 de gener a les 23:59 h. El motiu de l'ampliació són les incidències intermitents que s'han produït en el portal de tràmits municipal durant la darrera setmana del termini per a fer la sol·licitud. 

Des de Torre Jussana seguim donant suport a aquelles entitats que voleu presentar sol·licituds en aquesta convocatòria. Resolem els vostres dubtes i consultes de tres possibles maneres:

  • Especial web sobre la convocatòria: Hi trobareu informació i recursos que resoldran els vostres dubtes sobre com realitzar el procés, què cal tenir en compte, criteris, etc. 
  • Per telèfon: 93 256 41 18
  • Per correu electrònic: tjussana@bcn.cat (indiqueu a l'assumpte "Consulta subvencions 2022")

IMPORTANT: Amb motiu d'aquesta ampliació del termini de presentació de sol·licituds, hem ampliat l'horari de tarda per a aquest divendres 28 de gener. En comptes de tancar l'atenció a les entitats a les 18, com és habitual, allargarem l'horari d'atenció fins a les 20 h per atendre les consultes per telèfon de darrera hora. Tot i això, us recomanem que no espereu al darrer moment per a realitzar el tràmit per tal d'evitar possibles problemes, incidències o complicacions.

Skip to content