Recupereu les 20 hores de ràdio en directe sobre associacionisme de l’ #Associat19

 2019-09-26

L’Associa’t a la Festa ha tornat a ser un gran èxit. Durant els dies 21 i 22 de setembre, més de 50.000 persones han gaudit de 175 activitats organitzades per 275 entitats de la ciutat. I és que l’Associa’t s’ha consolidat com a gran aparador lúdic i participatiu de l’associacionisme de Barcelona.

Un any més des de TJ hi hem participat coordinant l’espai de ràdio en directe, amb la col·laboració de la Fundació Quepo, responsables de comunicació de l’esdeveniment. Hi han participat 9 emissores associatives i comunitàries de la ciutat, que han realitzat 20 hores de ràdio en directe amb l’objectiu de donar veu a les entitats barcelonines.

Per l’estudi de ràdio de l’Associa’t hi han passat prop d’una quarantena d’entitats que han pogut exposar la seva missió i projectes. A més, també hi ha hagut actuacions musicals, concursos sobre associacionisme i connexions amb reporters i reporteres que que feien entrevistes per la plaça amb una unitat mòbil. En definitiva, una autèntica marató de ràdio en directe que s’ha pogut seguir a través de la retransmissió per streaming i per la senyal FM o online d’algunes de les emissores participants.

Recupereu els vídeos de les 20 hores de Ràdio Associa’t

Des de TJ volem agrair la gran feina feta per les 25 persones que van fer possible aquestes 20 hores de ràdio en directe, totes membres d'alguna de les 9 emissores participants. Aquestes emissores estan gestionades per entitats sense ànim de lucre i, per tant, han estat fetes des del voluntariat, com la resta de les activitats realitzades a la plaça. Les emissores participants en aquesta edició 2019 han estat les següents:

A totes elles moltes gràcies per l’esforç i per la motivació de fer créixer any a any el projecte de Ràdio Associa’t!

Ves al contingut