Recordeu: Us cedim espais per a les vostres reunions o activitats!

 2018-05-02

Voleu canviar d’aires per realitzar una reunió important? O un espai per fer l’assemblea de l’entitat?

Recordem que un dels serveis que oferim a les associacions de la ciutat és la cessió dels espais de TJ per a la realització de reunions i activitats. Aquesta cessió és gratuïta per a associacions de la ciutat i durant l’horari d’obertura del centre.

Si la cessió d'espai és fora de l'horari del centre o la demanda la realitzen organitzacions que no són associacions de la ciutat o persones a títol individual, cal consultar el llistat de preus públics per a la cessió d'espais de l'equipament.

Estem situats a l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, en una torre històrica del barri de La Clota, al Districte d’Horta-Guinardó. Podeu accedir-hi a través de dues línies de metro (L3 i L5) que tenen estacions properes a l’equipament i diverses línies de bus (V21, 45, 102, 39 i 185) que ens comuniquen amb el centre de la ciutat. Estem situats en un entorn que es caracteritza per la tranquil·litat i els espais oberts. Aquests són alguns dels motius pels quals Torre Jussana és una molt bona opció per fer-hi les vostres reunions i/o activitats.  

 

Quins espais oferim i quines característiques tenen?

Els espais que oferim tenen les següents característiques:

  • 3 sales de reunions amb capacitat d’entre 6 i 15 persones. 
  • Un espai polivalent amb una capacitat màxima de 120 persones, adaptable a 2 sales petites per a 35 persones o 4 amb capacitat per a 16.  
  • Pati exterior amb una superfície de 300 m2 i una capacitat màxima per a 300 persones.

Les sales disposen de taules, cadires i també de l’equipament necessari per a la realització de les reunions o activitats (ordinador portàtil, projector, pissarra, paperògraf, wifi, internet per cable…). També disposem d’un petit espai de trobada amb màquines de cafè i begudes.

Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, amb una rampa d'accés i ascensor interior.

També oferim la possibilitat de sol·licitar una cessió temporal de despatxos (Contactar amb el centre per conèixer les condicions)

Més informació sobre els espais de TJ i com sol·licitar-los

 

Skip to content