RECORDEM: Sessions informatives sobre les subvencions de l’Ajuntament de BCN a TJ

 2017-12-27

Enguany acollim a TJ dues sessions informatives presencials per exposar a les associacions les novetats relatives a la presentació de sol·licituds  per a les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona. Són les següents:

 

 

 

 

 

 

 

  • Sessió informativa sobre els criteris relatius a qüestions de gènere: Des de la convocatòria anterior, aquestes subvencions incorporen nous criteris relatius a la igualtat de gènere. En aquesta xerrada s'hi exposarà la finalitat d'aquest criteri, així com els requeriments que han de complir les entitats que sol·licitin la subvenció.

 

  • Sessió informativa convocatòria 2018: Convocada per Democràcia Activa i Participació Ciutadana i Acció Comunitària i Associacionisme. A més de fer especial èmfasi en aquests àmbits temàtics (I i J) s'exposaran els requisits de la convocatòria de manera global.

Recordem que, un any més, hem obert un especial sobre la convocatòria amb respostes a les qüestions més importants i a les preguntes més freqüents. 

Ves al contingut