RECORDEM: 29 de febrer, darrer dia per justificar les subvencions 2015 de l’Ajuntament de Barcelona

 2016-02-05

El proper 29 de febrer es tancarà el termini per presentar la justificació de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per activitats i serveis de Districte i de Ciutat de l’any passat.

Cal tenir en compte que el termini de justitificació d’aquesta subvenció és de dos mesos a partir de la data de finalització de l’activitat. Per tant, la data límit del 29 de febrer és vàlida per a tots aquells projectes en els quals s’indicava que la data de la seva finalització era el 31 de desembre de 2015.

Les entitats que encara no hagin entregat la justificació per a projectes amb una data de finalització anterior al 31 de desembre del 2015, han de tenir en compte aquests dos mesos de termini des de la data de finalització dels projectes presentats. Si aquest termini ja s’ha superat, cal posar-se en contacte amb el/la tècnic/a referent per a l'àmbit del projecte presentat (de barri o de sector) i, igualment, presentar la justificació el més aviat possible.

IMPORTANT: no s’atorgaran noves subvencions a aquelles entitats que tinguin justificacions pendents de subvencions municipals anteriors.

 

Recursos de suport

Des de Torre Jussana hem elaborat un Document de suport per elaborar la justificació amb tot el que cal saber per realitzar-la correctament. Hi trobareu indicacions per dur a terme la memòria econòmica i les respostes a les preguntes més freqüents sobre realitzar-la i entregar-la.

També podeu consultar la Guia per justificar elaborada per l’Oficina de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Què cal entregar?

La documentació que cal presentar és:

  • Instància de presentació.
  • Memòria d’activitats.
  • Memòria econòmica.

Els models es poden descarregar a través d’aquest enllaç.

Aquesta documentació s'ha d’entregar a qualsevol de  les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) que hi ha a la ciutat de Barcelona.

Adreces i horaris d’obertura OAC’s

 

En què us pot ajudar Torre Jussana?

Teniu més dubtes o voleu més informació sobre com emplenar la documentació per justificar les subvencions del 2015? Contacteu amb Torre Jussana i donarem resposta a les vostres consultes (932 564 118, tjussana@bcn.cat).

Skip to content