Ràdio associativa i presentacions en 1’ d’associacions i projectes a l’estand de TJ a la Mostra!

 1995-01-01

Els propers dies 20, 21 i 24 de setembre se celebra la 19a edició de la Mostra d’Associacions de Barcelona, enguany dedicada al voluntariat en motiu de la capitalitat europea del voluntariat que aquest 2014 ostenta Barcelona. Un any més, TJ hi serà present amb un estand per donar a conèixer a totes les associacions els serveis del centre i, al mateix temps, fomentar l’associacionisme i el voluntariat entre la ciutadania barcelonina.

Per aconseguir aquest darrer objectiu dinamitzarem l’estand amb dues propostes:

Dies de Ràdio Associativa 2014: per segon any consecutiu, l’estand de Torre Jussana es convertirà en un estudi de ràdio en directe en el qual 9 emissores de Barcelona gestionades per associacions realitzaran programes especials centrats en explicar i visualitzar l’associacionisme i el voluntariat a Barcelona i Catalunya.

Fas’t Mostra: Una proposta innovadora, a través de la qual oferim a totes les associacions de la ciutat la possibilitat de participar en una mostra de presentacions en 1 minut de projectes associatius i de voluntariat que durem a terme cadascun dels dies, de les 18 a les 19 h. Animem a les associacions de BCN a inscriure’s per tal de poder fer la seva presentació de l’associació, de projectes o d’activitats en 1 minut davant la ciutadania que visita la mostra i a totes aquelles persones que vulguin trobar un projecte associatiu i de voluntariat en el qual implicar-se a venir a veure les presentacions de les associacions.
Més informació i inscripcions per realitzar presentacions al Fas’t Mostra a l’espai web de l’estand

Ves al contingut