Ràdio Associa’t 2022: L’altaveu de La Festa de l’Associa’t. Us hi sumeu?

 2022-07-19

L’altaveu de l’activitat associativa de la nostra ciutat ja és aquí!

Què és Ràdio Associa’t?

Aquesta Mercè torna Ràdio Associa’t, un projecte coproduït per diferents ràdios comunitàries i associatives de la ciutat de Barcelona que té com a objectiu fer ràdio en directe i al carrer durant les Festes de la Mercè.

És un projecte construït de la mà de les ràdios associatives on es dóna veu a les entitats que participen a la Festa de l’Associa’t i es generen continguts sinergiats entre les diferents ràdios. Si voleu conèixer el projecte de la Festa d’enguany, podeu fer clic en aquest enllaç.

Quines novetats presenta aquesta nova edició?

Aquest any coproduïm Ràdio Associa’t amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i amb les ràdios de caràcter comunitari associatiu que vulguin participar-hi. Farem ràdio en directe els propers 24 i 25 de setembre en el marc de les Festes de la Mercè.

Disposarem d’un estudi central situat a Ràdio Rambles i de dues unitats mòbils per fer ràdio des de dos punts de la ciutat on s’estarà fent activitat associativa. Dividirem aquests dos dies en 4 blocs de 4 hores (dissabte matí i tarda, diumenge matí i tarda) i segons les ràdios interessades i la gent disposada a participar-hi, anirem omplint aquestes franges.

En quins equipaments es podran instal·lar les unitats mòbils el 24 i 25 de setembre?

Amb les ràdios i persones interessades acabarem de construir plegades la graella de la Ràdio Associa’t 2022 i facilitarem la creació de programes conjunts com ja hem fet, amb èxit, en edicions anteriors.

Per la nostra banda, ens responsabilitzem de garantir els mitjans tècnics i la seva difusió en el marc de la Festa Major de la Mercè. Creiem que aquesta és una gran oportunitat per donar a conèixer la vostra ràdio.

Voleu participar en la Ràdio Associa’t 2022?

El dimarts 12 de juliol, a les 19h, ens trobarem virtualment per dibuixar les jornades.
Per confirmar la vostra assistència, si us plau, empleneu aquest formulari.

Connecteu l’altaveu! Fem ràdio associativa!
 

Projecte coproduït per: 

Impulsat per: 
(Anirem afegint els logos a mesura que aneu confirmant la vostra participació)


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content