Quèdequè: Noves sessions informatives i crida per a una acció massiva de llançament!

 2021-12-23

Entitats, el Quèdequè avança i ens anem acostant al 18 de març, la data de llançament d'aquesta agenda online que, per primer cop, concentrarà exclusivament totes les activitats que organitzeu les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona. (Veure més info). Un projecte molt ambiciós que té per objectiu fer arribar l'activitat de les entitats de la ciutat al conjunt de la ciutadania i, per tant, aconseguir donar-la a conèixer a persones que no estan familiaritzades amb les propostes associatives i comunitàries. 

Durant les darrers setmanes hem realitzat 5 sessions informatives. N'estem molt contentes perquè fruit d'aquestes sessions informatives ja s'han registrat a l'eina més de 100 entitats que ja poden pujar les seves activitats per tal que quan la web surti a la llum ja es visualitzin. 

Per tal que més entitats conegueu l'eina abans de la seva sortida, com registrar-s'hi i com pujar-hi activitats hem programat dues sessions formatives més per al mes de febrer.

Inscripcions sessions informatives Febrer

D'altra banda, la gent de Quepo està preparant una important campanya de comunicació per a la sortida de l'agenda, imprescindible per arribar a un públic general. Necessitem tots els esforços, així que també hem fet una crida a que les entitats participeu en la campanya. A més de fer servir els vostres canals de difusió, també us proposem que participeu en una acció massiva de llançament que estem preparant per al dia de sortida (18 de març). Podeu conèixer-la i apuntar-vos a participar-hi a través del següent enllaç: 

Participeu en l'acció massiva de llançament

Gràcies! Entre totes farem que el quèdequè sigui una eina que millori significativament la visibilitat de l'activitat de les entitats de la ciutat. 

També us convoquem a una trobada per a coordinar-nos comunicativament. Serà el 9 de març, a les 18 h de la tarda.

Inscripcions trobada coordinació comunicació

El "Quèdequè" és una proposta feta en el marc de l'Associa't, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari de la ciutat. Compta amb la coordinació de Torre Jussana, el desenvolupament tècnic del projecte a càrrec de Quepo i el suport del Consell d'Associacions de Barcelona.  

Skip to content