Quèdequè: La nova agenda associativa de la ciutat arribarà amb la primavera

 2022-01-26

Tot i que hem hagut d'ajornar el llançament del Quèdequè, la nova agenda associativa online de la ciutat a causa de la pandèmia, ja estem treballant buscant una nova data de sortida.

Amb les previsions actuals de la sisena onada de la pandèmia, i tenint en compte que volem que l'eina estigui operativa el més aviat possible, estem planificant el llançament pel proper divendres 18 de març. Creiem que ja serem en un moment de reobertura i més positiu que l'actual i que, per tant, podrem posar en marxa aquesta nova eina de visibilització de les activitats del teixit associatiu de la ciutat amb la important campanya de comunicació que requereix. Si encara no sabeu què és això del Quèdequè, aquí hi trobareu una explicació del projecte.

Mentrestant, us animem a que seguiu coneguent l'eina a través de les sessions informatives que estem realitzant. Més de 150 entitats ja hi han participat i això els ha permès registrar-se al web i poder començar a penjar-hi activitats. 

Tenim dues sessions online informatives més convocades que es realitzaran durant el més de febrer. Inscriviu-vos-hi

Inscripcions noves sessions informatives

Gràcies! Per tal que el Quèdequè tingui èxit i es converteixi en una agenda de referència entre la ciutadania cal que el màxim nombre d'entitats possible cregueu en el projecte i hi publiqueu les vostres activitats. Entre totes farem que el Quèdequè sigui una eina que millori significativament la visibilitat de l'activitat de les entitats de la ciutat. En breu us convocarem per a organitzar-nos comunicativament de cara al llançament i us convocarem per tal que us sumeu a l'activitat massiva de difusió que realitzarem a les estacions de metro de la ciutat. 

El "Quèdequè" és una proposta feta en el marc de l'Associa't, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari de la ciutat. Compta amb la coordinació de Torre Jussana, el desenvolupament tècnic del projecte a càrrec de Quepo i el suport del Consell d'Associacions de Barcelona.  

Skip to content